Behandelingen

De therapie is gericht op het herstellen van verbroken grenzen en het opnieuw aanzetten van het zelf helend vermogen van het brein en lichaam.

Geen één persoon is hetzelfde en ondanks dat problemen identiek lijken, heeft ieder zijn eigen benadering nodig. Om die rede worden er verschillende vormen van therapie ingezet, waardoor het mogelijk is vanuit verschillende richtingen een klacht te benaderen. Emotioneel, mentaal, fysiek of energetisch.

De eerste afspraak.
Voor de eerste afspraak wordt er een intake gepland. Tijdens de intake wordt gekeken wat voor problemen er ervaren worden, waar de behoefte en verlangens liggen en wat er aan achtergrondinformatie beschikbaar is. Aan de hand van deze eerste afspraak, wordt er naar behoefte en in overleg andere afspraken gepland.

Een behandeling kan bestaan uit het herprogrammeren van het brein door middel van oogbewegingen ( EMDR, EMI).
Het kan bestaan uit het ontladen van het zenuwstelsel met behulp van aanraking, het voelen van de lichamelijke sensaties, of door middel van geur, geluid of beweging ( SE traumatherapie).
Er kan worden gewerkt met vastzittende denkpatronen, negatieve overtuigingen, oude geprogrammeerde overlevingsstrategieën en onverwerkte emoties (NARM en EFT, Familieopstellingen).
Verder kan er worden gewerkt met vastzittende energie door middel van aanraking, beweging, geluid en geur of trilling (Energetische Therapie, Fonoforese).

De duur van de behandeling kan tussen de anderhalf a twee uur zijn. Dit is afhankelijk wat voor type therapie wordt ingezet. .

Ongeacht welke ingang er gebruikt wordt, voor elke sessie geldt dezelfde regel.
Als je er zelf geen energie in steekt, dan zal er ook niets veranderen!

 

Ga naar EMDR.

Ga naar SE traumatherapie.

Ga naar NARM.

Ga naar EFT Emotional Freedom Techniques.

Ga naar energetische therapie.

Ga naar therapie voor Fonoforese (Stemvorktherapie).

Ga naar Familieopstellingen.

Ga naar Skype consult.